Theehuis de Bosrand
Zintuigenwandeling zaterdag 30 juni 2018

De natuur ervaren met al je zintuigen open!

Zaterdag 30 juni van 14.00 tot 15.30 uur neemt Thea Lindeman van Pranapuur je mee voor een zintuigenwandeling. 

Tijdens de wandeling gaan we bewust kijken, horen, ruiken, voelen en natuurlijk ook proeven wat de natuur ons te bieden heeft. We zullen stukjes in stilte lopen, maar ook bewust stil staan op plaatsen waarbij we de aandacht van onze zintuigen vragen. Ik daag je uit om te ervaren en het over je heen te laten komen. 

Tea Lindeman, levenskrachtcoach: Ik heb me altijd al verbonden gevoeld met de natuur. Wanneer ik wandel, laat ik me inspireren door wat de natuur op dat moment aanbiedt, zoals een plotseling opstekende wind of een bloem die zich ontvouwd. Omdat we een rustig tempo aanhouden is de wandeling geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn. Ik vind honden heel lief, maar tijdens deze wandeling heb ik liever dat u hen thuis laat. 

We verzamelen bij De Bosrand, kosten € 7,50 inclusief thee/ koffie met iets lekkers.Meer informatie via Thea Lindeman, 06-17177232, pranapuur@gmail.com


Categorie├źn