Theehuis de Bosrand
Activiteiten Voorjaarsvakantie

Vlakbij Norg, rondom het Noordsche Veld en het beekdal de Peestermaden worden er deze voorjaarsvakantie weer verschillende activiteiten georganiseerd om bezoekers de natuur op een leuke en/of actieve manier te laten ontdekken.

In de voorjaarsvakantie, 24 februari t/m 4 maart hebben we weer een speurwandeltocht uitgezet met verschillende leuke opdrachtjes. De speurtocht is gratis en geschikt voor gezinnen met kinderen tussen de 4 en 12 jaar en zelfstandig te lopen. Je kan de doekaart met route gratis ophalen bij De Bosrand, Donderseweg 7 in Norg.

Als het donker en helder is zijn de sterren goed te zien. Vrijdag 23 februari zijn de Sterrenkijkdagen en vertrekken we om 19.30 uur naar het Noordsche Veld waar we telescopen hebben staan en uitleg krijgen van een deskundige. Graag even opgeven en de kosten zijn € 2,50 incl. drinken.

Op donderdag 1 maart is er een speel- en knutselmiddag met het thema Voorjaar. We starten om 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur en de kosten zijn € 2,50 incl. drinken. De middag is bedoeld voor kinderen, maar uiteraard mogen ouders en opa’s en oma’s ook meedoen.

De Scharrelkids van IVN Norg zijn zondag 4 maart weer van de partij en samen gaan we Vogelhuisjes maken. We starten om 13.00 uur de kosten zijn € 2,50 en opgave via scharrelkids.ivn.norg@gmail.com

Voor meer informatie en opgave kun je contact opnemen met De Bosrand via info@theehuisdebosrand.nl, tel: 06-52463262. De Bosrand is in de voorjaarsvakantie van 24 februari t/m 4 maart de hele week open van 10-17 uur, behalve de maandag.

 

 

Categorie├źn