Theehuis de Bosrand
18 februari Norgerlympics/ Warme Winterwandeling

 

Een frisse neus en lekker in beweging tijdens de Warme Winter Wandeling op zondag 18 februari!

Zondag 18 februari 2018 organiseren we, hopelijk in een winters landschap!, in samenwerking met De Bosrand en Staatsbosbeheer een Warme Winter Wandeling rondom het Noordsche Veld en de Peestermaden.

Boswachter Albert Broekman neemt jullie tijdens een wandeling van ongeveer 1,5 uur mee om dit mooie stukje natuur in de achtertuin van Norg te ontdekken. Samen met De Bosrand heeft Staatsbosbeheer plannen om in deze omgeving een beheerkantoor, informatiepaviljoen met speelnatuur en verschillende dagrecreatieve activiteiten te realiseren. Tijdens de wandeling vertellen ze hier meer over. De wandeling start om 10.00 uur bij De Bosrand, Donderseweg 7 en na de wandeling brandt het kampvuur bij de Bosrand en is er voor iedereen een kopje warme choco of glühwein en een kop snert. De kosten zijn € 5 p.p. inclusief eten en drinken.

Graag wel even van te voren aanmelden bij Afien Baving van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 0592-613213.

 

Categorie├źn