Theehuis de Bosrand
Programma Herfstvakantie 2017

In de natuur is de herfst altijd weer een mooie tijd! Vlakbij Norg kun je de herfst komen beleven in het bos en op het Noordsche veld of in het beekdal de Peestermaden. Tijdens de herfstvakantie van 21 t/m 29 oktober organiseren we diverse activiteiten om bezoekers de kleuren van de herfst op een leuke en/of actieve manier te laten ontdekken.

Van zaterdag 21 oktober tot zondag 29 oktober is er o.a. bij De Bosrand gratis een speurwandelroute af te halen. De speurwandelroute is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar en kun je op eigen gelegenheid wandelen. Op woensdag 25 oktober vanaf 14.00 uur gaan we huttenbouwen met een boswachter van Staatsbosbeheer en op vrijdag 27 oktober is er een knutselmiddag met als thema Herfst. De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen maar uiteraard mogen ouders en opa’s en oma’s ook meedoen. We starten om 14.00 tot ongeveer 16.00 uur bij De Bosrand, Donderseweg 7 te Norg. In verband met de Oktobermaand kindermaand zijn er voor kinderen geen kosten aan deze activiteiten verbonden.

Op zaterdag 28 oktober organiseert Staatsbosbeheer en IVN Norg de ‘Nacht van de Nacht’ op het Noordsche Veld bij Norg. Wandel mee met de boswachter en/ of natuurgids en beleef de duisternis en de nachtelijke stilte met al uw zintuigen. Ervaar o.a. hoe smaakpapillen extra gestimuleerd worden in het donker, tijdens een ‘nachtelijke picknick’. Als het weer het toe laat is er ook de mogelijkheid om naar de sterren te kijken. Voor de “Nacht van de Nacht” activiteit geldt een prijs van € 3,50 per volwassene, kinderen tot 12 jaar gratis, honden zijn niet toegestaan en voor minder-validen is de tocht niet geschikt i.v.m. het wandelen over keien- en zandpaden.

Voor opgave en meer informatie kun je een mail sturen of bellen naar info@theehuisdebosrand.nl, tel: 06-52463262.

Categorie├źn